Boutique hotel Sawohouse on pieni ja kodikas hotelli Kuopiossa. Perinteikäs kiinteistö on kokenut täydellisen saneerauksen ja avattu uudistuneena majoituskäyttöön heinäkuussa 2018

Sijaitsemme noin 7 kilometrin päässä keskustasta ja 5 minuutin päässä kauppakeskus Matkuksesta. Julkiset liikenneyhteydet kulkevat aivan hotellin vierestä 30 minuutin välein. Hotellihuoneita on kaikkiaan 18, joista 8 kpl 1hh, 8 kpl 2hh ja kaksi perhehuoneistoa (2mh, ph, oh ja keittiö) Toisessa perhehuoneistossa on myös oma sauna.  Kaikissa huoneissa on oma wc/ pesuhuone, tv ja langaton nettiyhteys. Osassa yhden hengen huoneista on myös minikeittiö varustus. Standardihuoneet sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa, joihin jokaiseen on portaat ja oma erillinen sisäänkäynti. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin sisääntulo/aulakerroksessa, näihin huoneisiin on esteetön kulku. Hotellilla on ilmainen iso parkkipaikka, jossa myös lämmitys/ latauspistopaikkoja.

Tunnelmallinen aulabaari on avoinna joka päivä klo 8-21. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7-9 ja viikonloppuisin ja pyhinä klo 8-10. Arkisin (ma-to) hotellin saunatilat ovat majoittujien käytössä seuraavasti: Naiset klo 18-19:15 ja Miehet klo 19:30-20:45. Muina aikoina saunan voi varata yksityiskäyttöön erillistä maksua vastaan (10€/hlö/h). Saunatiloihin on mahdollista tilata ruokaa ja juomia ravintolasta.

Kesäaikaan käytössänne on myös kaunis ulkoterassi, jossa myös grillausmahdollisuus. 
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi.

Nähdään pian!