Boutique hotel Sawohouse on pieni ja kodikas yksityinen hotelli Kuopiossa. Perinteikäs kiinteistö on kokenut täydellisen saneerauksen ja avattu uudistuneena majoituskäyttöön heinäkuussa 2018.  Ravintola Sabor House Kitchen & Bar avautui uudistuneena toukokuussa 2020. Sabor House tarjoaa herkullista ruokaa lounaasta myöhäiseen illalliseen. Ravintolassamme on tilaa 100-150 henkilölle. Lounas tarjoillaan arkisin 10.30 -14. Monipuoliselta à la carte listalta löytyy espanjalais-skandinaavisia herkkuja lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Kierrätys, ekologisuus ja kestävä kehitys ovat toiminta- ja elämänfilosofiamme, jolta pohjalta myös hotellimme ja ravintolamme rustiikkinen sisutus on rakennettu. Meille yleellisyyttä on nauttia pienistä asioista kuten kodikkuus, siisteys, rauhallisuus, herkullinen ruoka ja hyvä palvelu.

Sijaitsemme noin 7 kilometrin päässä keskustasta ja 5 minuutin päässä kauppakeskus Matkuksesta. Julkiset liikenneyhteydet kulkevat aivan hotellin vierestä 30 minuutin välein. Hotellihuoneita on kaikkiaan 18, joista 8 kpl 1hh, 8 kpl 2hh ja kaksi perhehuoneistoa (2mh, ph, oh ja keittiö) Toisessa perhehuoneistossa on myös oma sauna.  Kaikissa huoneissa on oma wc/ pesuhuone, tv ja langaton nettiyhteys. Osassa yhden hengen huoneista on myös minikeittiö varustus. Standardihuoneet sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa, joihin jokaiseen on portaat ja oma erillinen sisäänkäynti. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin sisääntulo/aulakerroksessa, näihin huoneisiin on esteetön kulku. Hotellilla on ilmainen iso parkkipaikka, jossa myös lämmitys/ latauspistopaikkoja.

Tunnelmallinen ravintola on avoinna maanantaisin klo 7-21, tiistaista perjantaihin klo 7-22, lauantaisin klo 8-22 ja sunnuntaisin klo 8-18 . Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7-9 (kesäaikaan klo 8-10)  ja viikonloppuisin ja pyhinä klo 8-10. 

Arkisin (ma-to) hotellin saunatilat ovat majoittujien käytössä seuraavasti: Naiset klo 18-19:15 ja Miehet klo 19:30-20:45. Muina aikoina saunan voi varata yksityiskäyttöön erillistä maksua vastaan (10€/hlö/h). Saunatiloihin on mahdollista tilata ruokaa ja juomia ravintolasta.

Kesäaikaan käytössänne on myös kaunis ulkoterassi, jossa myös grillausmahdollisuus. 

Meillä voit nauttia myös erilaisista hyvänolon hoidoista. kuten aromaterapeuttisista hoidoista, hieronnasta, kuumakivihoidoista, rentouttavista jalkahoidoista. Myös lahjakortteja saatavilla. Voit varata hoidon täältä.


Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi.

Nähdään pian!