Tältä sivulta löydät tietoja Sawohousella järjestettävistä tapahtumista. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tekemistä ympäri vuoden. Tule meille viihtymään ja tuo ystäväsikin.

Varaamme oikeuden tapahtumiin liittyviin muutoksiin. 

 

13.7.2019 Bluesia ja Burgereita -ilta ravintola Sawohousessa. Keittiö on avoinna klo 17.00 alkaen. Tarjolla burgereita ja barbeque -herkkuja. Livemusiikkia klo 19.30 alkaen. Musiikista vastaa kuopiolainen Blues-Rock bändi Pena and Friends. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja herkullisesta ruoasta ja juomasta!

Vapaa pääsy!

26.6. - 12.7. 2019

Elena Bondarin "Between The Roots" - taidenäyttely Boutique Hotel Sawohousen ravintolassa. Näyttelyssä on mahdollisuus nähdä taiteilijan uusimpia huopateoksia, joita ei vielä ole ollut nähtävissä missään aiemmin. Näyttelyn teokset on tehty huovuttamalla, eri tekniikoita käyttäen. Näyttely kuvailee Suomen luontoa rauhallisin silmin. Töissä kiinnitetään paljon huomiota metsän yksityiskohtiin ja sen kauneuteen. Realistiset ja samalla hieman satumaiset teokset ovat täynnä rakkautta luontoa ja elämää kohtaan. 

Näyttelyyn liittyvä taiteilijatapaaminen torstaina 4.7. klo 18.00 . Tule tapaamaan taiteilijaa ja kuulemaan häneltä lisää hänen töistään sekä huovutustekniikasta. Voit myös ostaa paikan päältä huovutustekniikasta kertovan oppaan. 

Näyttelyyn ja tilaisuusuudet ovat ikärajattomia ja niihin on vapaa pääsy! 

Lämpimästi tervetuloa