Tältä sivulta löydät tietoja Sawohousella järjestettävistä tapahtumista. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tekemistä ympäri vuoden. Tule meille viihtymään ja tuo ystäväsikin.

Varaamme oikeuden tapahtumiin liittyviin muutoksiin. 

 

5.10 Paikallisen pienpanimon oluet maisteltavana erinomaisen herkullisen ruoan kera. Livemusiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. 

Illalliskortit tulevat pian myyntiin.. Varmista paikkasi ! 

Lauantaina 31.8. 

Avoin maksuton pihakirppis hotellin sisäpihalla ja terassilla sekä yksityisille käytetyn tavaran myyjille että omia tuotteitaan myyville käsityöläisille. Tervetuloa myymään itselle tarpeettomat tavarat ja vaatteet tai tekemään edullisia löytöjä.  Lisätietoa tapahtumasta Facebook -sivuillamme : SawoHouse Boutique Hotel

Illalla ravintolassa livemusiikkia: 5ade

5ade on kuopiolainen pop/rock -tyylistä suomenkielistä gospelmusiikkia soittava bändi, joka keikkailee aktiivisesti eri puolella Suomea. Ohjelmisto koostuu bändin omista biiseistä. Bändissä soittavat: Elina Vidgren (laulu ja koskettimet) Sami Kämäräinen ( rummut ja laulu) Juha Heinonen (kitarat) lisäksi Sawohousen keikalla Jone Pekkarinen (basso) 

Tervetuloa kuuntelemaan! Tilaisuus on maksuton ja ikärajaton

 

Perjantaina 23.8. Beat ja Rock n´n Roll bileet ravintola Sawohousella. Ala Carte tarjolla klo 17.00-21.00. Bändi aloittaa klo 21.00

Musiikista vastaa Kuopiosta lähtöisin oleva yhtye Uhkapelurit. Bändin ohjelmistoon kuuluu monenlaisia nostalgisia helmiä aina 60-luvulta alkaen. Bändi soittaa pääasiassa iskelmää, rautalankaa ja rock’n rollia. Illan tyyliin pukeutuneille luvassa pientä spesiaalia talon puolesta ja paras asu palkitaan!

Tervetuloa tanssimaan ja pitämään hauskaa!

17.8.2019 Livemusiikkia klo 19.00 -24.00

Murrettu Väri on kahden lauluntekijän Johannes Raitjoen ja Laura Peltin sielukas, akustinen duo. 70-lukua huokuvat koti- ja ulkomaiset kappaleet luovat aivan erityisen tunnelman ja duon vauhdikkaimmat biisit saavat menojalankin jammaamaan mukana. 

Tervetuloa kuuntelemaan ja fiilistelemään hyvää musiikkia. Ala Carte tarjolla klo 17.00- 21.00. Tilaisuuteen on maksuton pääsy!

26.6. - 12.7. 2019

Elena Bondarin "Between The Roots" - taidenäyttely Boutique Hotel Sawohousen ravintolassa. Näyttelyssä on mahdollisuus nähdä taiteilijan uusimpia huopateoksia, joita ei vielä ole ollut nähtävissä missään aiemmin. Näyttelyn teokset on tehty huovuttamalla, eri tekniikoita käyttäen. Näyttely kuvailee Suomen luontoa rauhallisin silmin. Töissä kiinnitetään paljon huomiota metsän yksityiskohtiin ja sen kauneuteen. Realistiset ja samalla hieman satumaiset teokset ovat täynnä rakkautta luontoa ja elämää kohtaan. 

Näyttelyyn liittyvä taiteilijatapaaminen torstaina 4.7. klo 18.00 . Tule tapaamaan taiteilijaa ja kuulemaan häneltä lisää hänen töistään sekä huovutustekniikasta. Voit myös ostaa paikan päältä huovutustekniikasta kertovan oppaan. 

Näyttelyyn ja tilaisuudet ovat ikärajattomia ja niihin on vapaa pääsy! 

Lämpimästi tervetuloa

13.7.2019 Bluesia ja Burgereita -ilta ravintola Sawohousessa. Keittiö on avoinna klo 17.00 alkaen. Tarjolla burgereita ja barbeque -herkkuja. Livemusiikkia klo 19.30 alkaen. Musiikista vastaa kuopiolainen Blues-Rock bändi Pena and Friends. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja herkullisesta ruoasta ja juomasta!

Vapaa pääsy!