SawohouseViihdy kuin kotonasi

Alla on kuvakaruselli. Selaa kuvia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai napauttamalla Seuraava- ja Edellinen-painikkeita.
Dia 1
Dia 2
Superior Double room 3
Sauna 4
Dia 5
Dia 6
Dia 7
Dia 8

Boutique Hotel Sawohouse

Luokitus : 4.0

Tervetuloa Sawohouseen. Idyllisessä ja rauhallisessa miljöössä sijaitsevassa hotellistamme löydät uniikin majoituspaikan sekä monipuolisia palveluja. Boutique Hotel Sawohousessa on 18 viihtyisää hotellihuonetta (maksimi majoituskapasiteetti 37 henkilölle), espanjalais-skandinaaviseen makumaailmaan perustuva tunnelmallinen Ala Carte ravintola, baari, kahvila ja kesäterassi sekä viihtyisä saunaosasto. Samassa kiinteistössä matkailijoita palvelevat myös hyvänolon hoitola Satumaiset Hyvinvointipalvelut, josta saatavilla erilaisia hieronta- , kauneus - ja hyvinvointipalveluja sekä Passion Golf Studio, ajanvarauksella toimiva golf simulaattorit. Olemme avoinna ympäri vuoden ja palvelemme maanantaisin klo 7.00 -21.00, tiistaista lauantaihin klo 7.00 - 22.00 ja sunnuntaisin klo 8.00 - 18.00. Sawohouse Underground tapahtumatilat ovat avoinna tapahtumaviikonloppuina klo 21.00 - 02.00 Huomioittehan, että Underground keikkailtoina musiikki voi kantautua majoitustiloihin. Keikkaohjelmisto on nähtävillä Underground -sivun keikat välilehdellä sekä Sivustomme tapahtumat osiossa. Seuraamme koronavirukseen liittyvää informaatiota ja tilanteen kehittymistä päivittäin sekä noudatamme hallituksen ja viranomaisten meille antamia määräyksiä ja ohjeita. Toivomme, että toimisitte vastuullisesti ettekä tulisi majoittumaan tai vierailemaan ravintolaamme, mikäli olette sairas tai tunnette itsenne vilustuneeksi. Voitte perua varauksenne lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Huoneet

Näytä kaikki

Tietoa meistä

Lue lisää

Hotel Sawohouse on pieni, kodikas boutique hotelli Kuopiossa. Sijaitsemme noin 7 kilometrin päässä kuopion keskustasta ja viiden minuutin ajomatkan päässä Matkuksen ostoskeskuksesta. Meille on helppo poiketa moottoritieltä ja tilava maksuton parkkipaikkamme mahdollistaa suurienkin ajoneuvojen paikoituksen. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä puolen tunnin välein .

Kaikki 18 huonettamme ovat savuttomia. Huoneet ovat yksilöllisiä ja persoonallisesti sisustettuja.Huoneissa on televisio ja langaton Internet yhteys. Kaikissa huoneissa on wc ja suihku. Suurimpaan osaan huoneista on oma erillinen sisäänkäynti, isoimmissa perhehuoneissa on myös oma keittiö. Hotellissamme ei ole lemmikkieläinhuoneita. Lemmikit ovat toki tervetulleita ravintolamme ulkoterassille.

Hotellin vastaanotto on avoinna ma klo 07.00 - 21.00, ti-la klo 7.00 - 22.00 su 08.00 - 18.00

Aamiainen on tarjolla arkisin klo 07.00-9.00 ja viikonloppuisin klo 08.00 -10.30 , erityisjärjestelyt aamiaisen osalta ovat mahdollisia.

Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30 - 14.00.

Ala Carte keittiö on avoinna tiistaista lauantaihin klo 18.00 - 21.30

Kesäaikaan käytössänne on viihtyisä ulkoterassi jossa on myös grillausmahdollisuus. Kesäaikaan ravintolassa ja kesäterassilla meillä on usein erilaisia livemusiikki tapahtumia. Ohjelmiston löydät Tapahtumat -välilehdeltä.

Ravintolasalimme ja kabinettitilamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten yksityistilaisuuksien, kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Ravintola salissa on tilaa jopa 100 henkilölle, kabinettitilat soveltuvat pienille ryhmille ja kokouksiin 20-30 henkilölle. Kokoustilat, kokoustarjoilut, catering-palvelut ja pöytävaraukset sähköpostilla : sales@sawohouse.fi tai puhelimitse +358 10 338 9490

Viihtyisä saunaosastomme on arki-iltaisin majoittujien käytettävissä ilman lisäveloitusta miesten ja naisten saunavuoroilla. Sauna on varattavissa myös yksityiskäyttöön lisämaksusta . Hotellimme tiloissa teitä palvelee myös ihana Satumaiset hyvinvointipalvelut keskus, josta on saatavilla hyvänolon hoitoja kuten hierontapalvelut, äänimaljahoidot, sointukylvyt, kauneus & hemmotteluhoidot, energiahoidot. Hoitoihin on saatavilla myös lahjakortteja.

Lämpimästi tervetuloa !

Ota yhteyttä

Näytä kaikki