SawohouseViihdy kuin kotonasi

Alla on kuvakaruselli. Selaa kuvia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai napauttamalla Seuraava- ja Edellinen-painikkeita.
Superior Double room 1
Dia 2
Dia 3
Dia 4
Sauna 5
Sauna 6
Dia 7
Dia 8

Boutique Hotel Sawohouse

Luokitus : 4.0

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Maailmanlaajuisen pandemian vuoksi ravintolamme on toistaiseksi suljettu yleisöltä ja palvelemme ensisijaisesti vain hotellimme asukkaita. Majoituspalvelumme toimivat edelleen niin pitkään kuin mahdollista, ja pyrimme palvelemaan asiakkaamme niin hyvin kuin mahdollista. Kaikkia toimintojamme on supistettu seuraavasti: Hotellin vastaanotto on suljettu. Pyydämme ystävällisesti saapuvia majoittujia ottamaan etukäteen puhelimitse yhteyttä saapumisaikataulusta vastaanottoomme puh. 010 338 9490 . Aamiainen on saatavilla ainoastaan huonepalveluna. Seuraamme koronavirukseen liittyvää informaatiota ja tilanteen kehittymistä päivittäin sekä noudatamme hallituksen ja viranomaisten meille antamia määräyksiä ja ohjeita. Toivomme, että tälläisenä aikana, kun koronavirus leviää vauhdilla, että toimisitte vastuullisesti ettekä tulisi majoittumaan tai vierailemaan ravintolaamme, mikäli olette sairas tai tunnette itsenne vilustuneeksi. Voitte perua varauksenne lyhyemmälläkin varoitusajalla. Olemme pieni idyllinen perhehotelli rauhallinen sijainnilla. Kodikkaat huoneet ja yksilöllinen palvelu takaavat sinulle viihtyisän ja erilaisen majoituskokemuksen, jossa saat rauhallisen ja yksityisen majapaikan. Ravintolamme palvelee asiakkaitamme myös huonepalveluna.

Huoneet

Näytä kaikki

Tietoa meistä

Lue lisää

Hotel Sawohouse on pieni, kodikas boutique hotelli Kuopiossa. Sijaitsemme noin 7 kilometrin päässä kuopion keskustasta ja viiden minuutin ajomatkan päässä Matkuksen ostoskeskuksesta. Meille on helppo poiketa moottoritieltä ja tilava maksuton parkkipaikkamme mahdollistaa suurienkin ajoneuvojen paikoituksen. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä puolen tunnin välein .

Kaikki 18 huonettamme ovat savuttomia. Huoneet ovat yksilöllisiä ja persoonallisesti sisustettuja.Huoneissa on televisio ja langaton Internet yhteys. Kaikissa huoneissa on wc ja suihku. Suurimpaan osaan huoneista on oma erillinen sisäänkäynti, isoimmissa perhehuoneissa on myös oma keittiö. Hotellissamme ei ole huoneita lemmikkieläinhuoneita. Lemmikit ovat toki tervetulleita ravintolamme ulkoterassille.

Hotellin vastaanotto on avoinna ma klo 07.00 - 21.00, ti-pe klo 07.00 - 22.00, la 08.00 - 22.00, su 08.00 - 18.00

Aamiainen on tarjolla arkisin klo 07.00-09.00 ja viikonloppuisin klo 08.00 -10.00. Baari palvelee asiakkaitamme hotellimme aukioloaikojen mukaisesti Ala Carte -ravintolassamme tehdään tällä hetkellä muutostöitä ja Ala Carte keittiömme on toistaiseksi suljettu. Baarista on kuitenkin saatavilla pienempiä ruoka-annoksia joka päivä , palvelemme asiakkaitamme myös huonepalveluna.

Kesäaikaan käytössänne on viihtyisä ulkoterassi jossa on myös grillausmahdollisuus.

Ravintolasalimme ja kabinettitilamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten yksityistilaisuuksien, kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Ravintola salissa on tilaa jopa 100 henkilölle, kabinettitilat soveltuvat pienille ryhmille ja kokouksiin 20-30 henkilölle. Kokoustilat, kokoustarjoilut, catering-palvelut ja pöytävaraukset sähköpostilla : info@sawohouse.fi tai puhelimitse +358 10 338 9490

Viihtyisä saunaosastomme on arki-iltaisin majoittujien käytettävissä ilman lisäveloitusta miesten ja naisten saunavuoroilla. Sauna on varattavissa myös yksityiskäyttöön lisämaksusta . Hotellimme tiloissa teitä palvelee myös ihana Satumaiset hyvinvointipalvelut keskus, josta on saatavilla hyvänolon hoitoja kuten hierontapalvelut, äänimaljahoidot, sointukylvyt, kauneus & hemmotteluhoidot, energiahoidot. Hoitoihin on saatavilla myös lahjakortteja.

Lämpimästi tervetuloa !

Ota yhteyttä

Näytä kaikki