SawohouseViihdy kuin kotonasi

Alla on kuvakaruselli. Selaa kuvia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai napauttamalla Seuraava- ja Edellinen-painikkeita.
Superior Double room 1
Dia 2
Dia 3
Dia 4
Sauna 5
Sauna 6
Dia 7
Dia 8

Boutique Hotel Sawohouse

Luokitus : 4.0

Pieni idyllinen perhehotelli. Rauhallinen sijainti, kodikkaat huoneet ja yksilöllinen palvelu takaavat sinulle viihtyisän ja erilaisen majoituskokemuksen.

Huoneet

Näytä kaikki

Tietoa meistä

Lue lisää

Hotel Sawohouse on pieni, kodikas boutique hotelli Kuopiossa. Sijaitsemme noin 7 kilometrin päässä kuopion keskustasta ja viiden minuutin ajomatkan päässä Matkuksen ostoskeskuksesta. Meille on helppo poiketa moottoritieltä ja tilava maksuton parkkipaikkamme mahdollistaa suurienkin ajoneuvojen paikoituksen. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä puolen tunnin välein .

Kaikki 18 huonettamme ovat savuttomia. Huoneet ovat yksilöllisiä ja persoonallisesti sisustettuja.Huoneissa on televisio ja langaton Internet yhteys. Kaikissa huoneissa on wc ja suihku. Suurimpaan osaan huoneista on oma erillinen sisäänkäynti, isoimmissa perhehuoneissa on myös oma keittiö. Hotellissamme ei ole huoneita lemmikkieläinhuoneita. Lemmikit ovat toki tervetulleita ravintolamme ulkoterassille.

Ravintolamme on avoinna joka päivä klo 07.00 - 22.00. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7.00-09.00 ja viikonloppuisin klo 8.00 -10.00. Lounasta ei valitettavasti ole vielä tällä hetkellä saatavilla. Ala Carte on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 18.00 - 21.30. Viihtyisällä kesäterassillamme on myös grillausmahdollisuus.

Ravintolasalimme ja kabinettitilamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten yksityistilaisuuksien, kokousten ja perhejuhlien järjestämiseen. Ravintola salissa on tilaa jopa 100 henkilölle, kabinettitilat soveltuvat pienille ryhmille ja kokouksiin 20-30 henkilölle. Kokoustilat, kokoustarjoilut, catering-palvelut ja pöytävaraukset sähköpostilla : info@sawohouse.fi tai puhelimitse +358 10 338 9490

Viihtyisä saunaosastomme on arki-iltaisin majoittujien käytettävissä ilman lisäveloitusta miesten ja naisten saunavuoroilla. Sauna on varattavissa myös yksityiskäyttöön lisämaksusta . Hotellimme tiloissa teitä palvelee myös ihana Satumaiset hyvinvointipalvelut keskus, josta on saatavilla hyvänolon hoitoja kuten hierontapalvelut, äänimaljahoidot, sointukylvyt, kauneus & hemmotteluhoidot, energiahoidot.

Lämpimästi tervetuloa !

Ota yhteyttä

Näytä kaikki