SawoHousella on monipuoliset ja viihtyisät kokous- ja tapahtumatilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä voit varata tarpeisiisi sopivan tilan tai palvelupakatin tai voimme räätälöidä toiveidenne mukaisen kokonaisuuden ryhmän koon, käytettävän ajan ja tarjoilujen perusteella. Lähetä meille tarjouspyyntö ja suunnitellaan tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus.

Kokous- ja tapahtumatilojen varaukset, tapahtumien suunnittelu

sähköpostitse sales`at`sawohouse.fi tai puhelimitse 010 338 9490

KABINETTI

Pienemmille ryhmille suosittelemme tunnelmallista Kabinettiamme, jonne mahtuu kokoustamaan 4-20 henkilön ryhmät. Kabinetti koostuu kahdesta erillisestä huoneesta, jotka saa yhdistettyä avaamalla huoneiden välissä olevat pariovet. Kabinetissa onnistuu myös ruokailut joko buffetista tai pöytiin tarjoiltuna – erityisen mukava voisi olla arkiaamun aamiaiskokous. Kabinettiin on saatavana 50”-TV-näyttö (HDMI-liitäntä) tai videotykki ja valkokangas. Kabinetti on varattavissa arkisin klo 7.00-20, viikonloppuisin 8.30-20.

Kabinetin kokouspaketit varattavissa 4-20 henkilön ryhmille. 

Aamiaiskokous 20 €/hlö
Sisältää kabinetin yksityiskäytön arkisin klo 7-9 välillä, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle sekä aamiaisen buffetpöydästä.

Kahvikokoukset 2 h, alk. 18 €/hlö
Sisältää kabinetin yksityiskäytön 2 tunnin ajaksi, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle sekä kahvit pienen suolaisen tai makean kanssa.

Puolen päivän kokouspaketti alk. 15 €/hlö + lisäksi valitsemanne tarjoilut
Sisältää kabinetin yksityiskäytön 4 tunnin ajaksi, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle, pöytäjärjestelyt, kokoustekniikka ja kokoustarvikkeet. Lounas ja kahvileivät eivät kuulu hintaan.

Koko päivän kokouspaketti alk. 23 €/hlö + lisäksi valitsemanne tarjoilut
Sisältää kabinetin yksityiskäytön 8 tunnin ajaksi, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle, pöytäjärjestelyt, kokoustekniikka ja kokoustarvikkeet. Lounas ja kahvileivät eivät kuulu hintaan.

Kabinetti on varattavissa toukokuusta 2020 alkaen  myös ilman tarjoiluja arkisin 30 €/tunti ja viikonloppuisin 50 €/tunti.

 

UNDERGROUND LOUNGE

Kevään 2020 aikana SawoHouselle valmistuu uusi rento Lounge -kokoustila 20-70 henkilön tilaisuuksiin. Lounge on noin 100 neliötä ja sijaitsee ravintolarakennuksen kellarissa. Tässä tilassa saatte kokoustaa kaikessa rauhassa ja rennossa tunnelmassa. Tila on muunneltavissa erilaisin pöytäjärjestelyin ja se soveltuu erinomaisesti myös ilman kalusteita esimerkiksi rentoutushetkien tai joogan toteuttamiseen. Lounge on varattavissa arkisin klo 7.30-20, viikonloppuisin klo 8.30-20. Lounge on varattavissa 4.5.2020 alkaen.

Loungen palvelupaketit varattavissa 20-70 henkilön ryhmille.

Kahvitilaisuudet 2 h, alk. 18 €/hlö
Sisältää loungen yksityiskäytön 2 tunnin ajaksi, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle sekä kahvit pienen suolaisen tai makean kanssa.

Puolen päivän palvelupaketti alk. 21 €/hlö + lisäksi valitsemanne tarjoilut
Sisältää loungen yksityiskäytön 4 tunnin ajaksi, aamu- tai iltapäiväkahvin, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle, pöytäjärjestelyt, esitystekniikka ja -tarvikkeet. Lounas ja kahvileivät eivät kuulu hintaan.

Koko päivän kokouspaketti alk. 26 €/hlö + lisäksi valitsemanne tarjoilut
Sisältää loungen yksityiskäytön 8 tunnin ajaksi, aamu- ja iltapäiväkahvin, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle, pöytäjärjestelyt, kokoustekniikka ja kokoustarvikkeet. Lounas ja kahvileivät eivät kuulu hintaan.

Underground Lounge on varattavissa myös ilman tarjoiluja arkisin 65 €/tunti ja viikonloppuisin 90 €/tunti

UNDERGROUND SALI

Tässä on Kuopion paras keikkapaikka ja suurten yritystilaisuuksien keskus. SawoHousen Underground Saliin mahtuu pöytä- ja tuolijärjestelyistä riippuen 200-300 henkilöä tai ilman kalusteita n. 450 henkilön yleisö. Yhdistettynä Loungeen ja yläkerran ravintolatiloihin, Underground -sali tarjoaa tilaa jopa yli 600 henkilön tilaisuuksiin. Sali soveltuu seminaareihin, koulutuksiin, messukäyttöön tai vaikka rokkikeikkoihin. Logistiikka on helppoa, sillä saliin pystyy tarvittaessa ajamaan sisään pakettiautolla. Salissa on myös oma baaritiski, joten jano ei yrityksen juhlissa pääse yllättämään.

Teemme Underground salin tilaisuuksiin aina räätälöidyn tarjouksen.