Uudistunut ravintolamme Sabor House Kitchen & Bar  avautuu 1.6.2020

Sabor on espanjaa ja tarkoittaa makua. Avaamme 1.6. ravintolamme uudistuneena. Valenciasta kotoisin oleva keittiömestarimme Angela Espinos luo espanjalais-skandinaavisista valmistustavoista rakentuvaan makumaailmaan perustuvan Ala Carte keittiön, jossa puhtaat suomalaiset ja lähituotetut raaka-aineet yhdistyvät perinteiseen espanjalaiseen reseptiikkaan ja keittotaitoon ja toisaalta suomalaisia ja savolaisia perinneruokia valmistetaan erilaisin tekniikoin yhdistäen uudenlaisia makumaailmoja.

Baarista voit ostaa laadukkaita viinejä Espanjasta, Italiasta, Portugalista, paikallisia lähipanimoiden oluita sekä alkoholittomia juomia

Keittiö on avoinna tiistaista-lauantaihin klo 18-22 .

Pöytävaraukset ja tiedustelut : 010 338 9490

Toistaiseksi tarjoamme majoittuville asiakkaillemme aamiaisen huonepalveluna. Aamiaislautanen toimitetaan etukäteen huoneen jääkaappiin . Huoneissa on lisäksi saatavilla käyttöönne kahvinkeitin, vedenkeitin sekä halutessanne mikroaaltouuni. 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeä asia. Ethän vieraile ravintolassamme jos olet kipeä tai sinulla on hengitystieinfektion tai muita Covid-19 virusinfektioon viittaavia oireita. Noudatamme AVIn ja viranomaisten antamia turvallisuus- ja hygienia ohjeita koronavirus-infektion leviämisen ehkäisemiseksi. 

Täältä näet ravintolamme Oiva -raportin https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

 

Ravintola / baari on avoinna joka päivä hotellin aukioloaikojen puitteissa. Viikonloppuisin ja tapahtumissa ravintolassa erilliset aukioloajat

Seuraa tapahtumiamme , tapahtumat välilehden kautta. Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, teemailtoja ja livemusiikkia ravintolassa ja terassilla.

Kesäaikaan kauniilla ulkoterassillamme on myös grillausmahdollisuus. 

Haluatko varata ravintolamme yritystilaisuuksiin ? 

 

Suurempiin kokouksiin tai yritysjuhliin sopii erinomaisesti valoisa ravintolasalimme. Saliin saadaan järjestettyä pöydät kokousasetelmaan n. 80 henkilölle ja ruokailemaan mahtuu jopa 100 henkilön seurue. Erityisen hyvin tila soveltuu rentoihin lounaskokouksiin tai juhlaviin yritystilaisuuksiin. Ravintolasaliin on saatavana 50” TV-näyttö (HDMI-liitäntä) tai videotykki ja valkokangas. Kokouskäyttöön ravintolasali on varattavissa klo 11-18 välisenä aikana. Pyydämme huomioimaan, että hotellin vastaanotto sijaitsee ravintolasalin yhteydessä, joten tilassa saattaa käydä myös muita asiakkaita. Voitte pyytää myös tarjousta Ravintolasalin yksityiskäytöstä koko päiväksi klo 11-02 välillä (tällöin vastaanotto siirretään eri rakennukseen).

Kahvikokoukset 2 h, alk. 18 €/hlö
Sisältää kattaukset sovitulle asiakasmäärälle sekä kahvit pienen suolaisen tai makean kanssa.

Puolen päivän kokouspaketti alk. 21 €/hlö + lisäksi valitsemanne tarjoilut
Sisältää ravintolasalin varauksen 4 tunnin ajaksi, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle, aamu- tai iltapäiväkahvi, pöytäjärjestelyt, kokoustekniikka ja kokoustarvikkeet. Lounas ja kahvileipä eivät kuulu hintaan. Ravintolasalin yksityiskäyttö lisämaksusta.

Koko päivän kokouspaketti alk. 26 €/hlö + lisäksi valitsemanne tarjoilut
Sisältää ravintolasalin varauksen 8 tunnin ajaksi, kattaukset sovitulle asiakasmäärälle, pöytäjärjestelyt, kokoustekniikka ja kokoustarvikkeet. Lounas ja kahvileivät eivät kuulu hintaan. Ravintolasalin yksityiskäyttö lisämaksusta.

 

Vietä tunnelmallinen perhejuhla Sawohousella 

Meiltä löytyvät tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Lisäksi meillä on tarjolla monenlaisia ohjelmallisia palveluita esimerkiksi illanviettoihin, syntymäpäiville, teemailtoihin, pikkujouluihin, polttariseurueille, hääseurueille ja lastenjuhliin . Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne toteutuksessa. Olemme sinua varten tärkeän juhlasi ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. 

Juhlatilaa meillä on tarjolla aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-20 hengen kabinettitiloista suureen noin 100 hengen salitilaan, lisää juhlatilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jonne valmistuvat toukokuussa 2020 aikana jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

Salimme on tunnelmallinen ja kalustettavissa ja koristeltavissa kunkin tilanteen, ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noin 70 henkilön kokoiselle tilaisuudelle sali toimii erinomaisesti ja tilaa jää hyvin vielä vaikkapa bändille tai tanssilattialle tai muulle esiintymistilalle. Salissa on äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa myös esitystekniikkaa saatavilla.

Tiedustelut puhelimitse 010 3389490 tai sähköpostitse  sales´at ´sawohouse.fi