Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7.00 - 9.00 ja viikonloppuisin klo 8.00-10.00 ( erityisjärjestelyt aamiaisen esim. aikataulu osalta ovat mahdollisia)

Lounas on saatavilla vain etukäteisvarauksella esim kokoukset tai tapahtumat. Keittiö ja Ala Carte ravintola palvelevat tiistaista lauantaihin klo 18.00 - 21.30.

Menussa painottuvat puhtaat, kotimaiset ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotetut tuoreet raaka-aineet. Kaikki ruoka tehdään paikan päällä alusta loppuun saakka itse. Listalta löytyy esimerkiksi erilaisia maukkaita liha- ja kala-annoksia pieneen tai suurempaan nälkään, grillattua, herkullisia paikallisen tuottajan lihasta valmistettuja burgereita, raikkaita kasvisruokavaihtoehtoja sekä herkullisia jälkiruokia. Baarista voit ostaa laadukkaita viinejä Espanjasta, Italiasta, Portugalista, paikallisia lähipanimoiden oluita sekä alkoholittomia juomia. 

Täältä näet ravintolamme Oiva -raportin https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

 

      Ravintola / baari on avoinna joka päivä klo 07.00 - 22.00. Viikonloppuisin ja tapahtumissa ravintolassa erilliset aukioloajat

      Seuraa tapahtumiamme , tapahtumat välilehden kautta. Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, teemailtoja ja livemusiikkia ravintolassa ja terassilla.

      Kesäaikaan kauniilla ulkoterassillamme on myös grillausmahdollisuus.