Savolais-skandinaavisia nautintohetkiä espanjalaisilla vivahteilla.

Buffet aamiainen on saatavilla ravintolassamme arkisin klo 7.00 - 9.00  ja viikonloppuisin klo 8.00 - 10.30. Lounas katetaan arkisin klo 11.00 - 14.00. Viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät täältä. Ala Cartea on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 18 - 21.30

Pöytävaraukset ja tiedustelut : 010 338 9490  tai sähköpostitse sales@sawohouse.fi

Seuraa tapahtumiamme , tapahtumat välilehden kautta. Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, teemailtoja ja livemusiikkia ravintolassa ja kesäaikaan kauniilla ulkoterassilla.

 RAVINTOLAMME ON SULJETTU  26.12 - 4.1.2020. 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeä asia. Ethän vieraile ravintolassamme jos olet kipeä tai sinulla on hengitystieinfektion tai muita Covid-19 virusinfektioon viittaavia oireita. Noudatamme AVIn ja viranomaisten antamia turvallisuus- ja hygienia ohjeita koronavirus-infektion leviämisen ehkäisemiseksi. 

Täältä näet ravintolamme Oiva -raportin 

 

Vietä tunnelmallinen perhejuhla Sawohousella 

Meiltä löytyvät tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Lisäksi meillä on tarjolla monenlaisia ohjelmallisia palveluita esimerkiksi illanviettoihin, syntymäpäiville, teemailtoihin, pikkujouluihin, polttariseurueille, hääseurueille ja lastenjuhliin . Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne toteutuksessa. Olemme sinua varten tärkeän juhlasi ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. 

Juhlatilaa meillä on tarjolla aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista suureen noin 100 hengen salitilaan, lisää juhlatilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

Salimme on tunnelmallinen ja kalustettavissa ja koristeltavissa kunkin tilanteen, ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noin 70 henkilön kokoiselle tilaisuudelle sali toimii erinomaisesti ja tilaa jää hyvin vielä vaikkapa bändille tai tanssilattialle tai muulle esiintymistilalle. Salissa on äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa myös esitystekniikkaa saatavilla.

Tiedustelut puhelimitse 010 3389490 tai sähköpostitse  sales´at ´sawohouse.fi