Lounas on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 10.30  - 14.00. Kesäaikaan tarjoamme erilaisia keittoja, tuoreen salaatin ja leivän kanssa. Löydät viikoittain vaihtuvan lounaslistamme täältä

 

 

Sabor on espanjaa ja tarkoittaa makua. Valenciasta kotoisin oleva keittiömestarimme Angela Espinos luo espanjalais-skandinaavisista valmistustavoista rakentuvaan makumaailmaan perustuvan Ala Carte keittiön, jossa suomalaiset ja lähituotetut raaka-aineet yhdistyvät perinteiseen espanjalaiseen reseptiikkaan ja keittotaitoon ja toisaalta suomalaisia ja savolaisia perinneruokia valmistetaan erilaisin tekniikoin yhdistäen uudenlaisia makumaailmoja. 

Baarista voit ostaa laadukkaita viinejä Espanjasta, Italiasta, Portugalista, paikallisia lähipanimoiden oluita sekä alkoholittomia juomia

Ala Carte on avoinna tiistaista-lauantaihin klo 18-22 .

Buffet aamiainen on saatavilla ravintolassamme arkisin klo 7.00 - 9.00  ja viikonloppuisin klo 8.00 - 10.30 

Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.30 - 14.00. Viikottain vaihtuvan lounaslistan löydät täältä

Pöytävaraukset ja tiedustelut : 010 338 9490  tai sähköpostitse sales@sawohouse.fi

 

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeä asia. Ethän vieraile ravintolassamme jos olet kipeä tai sinulla on hengitystieinfektion tai muita Covid-19 virusinfektioon viittaavia oireita. Noudatamme AVIn ja viranomaisten antamia turvallisuus- ja hygienia ohjeita koronavirus-infektion leviämisen ehkäisemiseksi. 

Täältä näet ravintolamme Oiva -raportin https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

 

Ravintola / baari on avoinna joka päivä hotellin aukioloaikojen puitteissa. Viikonloppuisin ja tapahtumissa ravintolassa erilliset aukioloajat

Seuraa tapahtumiamme , tapahtumat välilehden kautta. Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, teemailtoja ja livemusiikkia ravintolassa ja terassilla.

Kesäaikaan kauniilla ulkoterassillamme on myös grillausmahdollisuus. 

Vietä tunnelmallinen perhejuhla Sawohousella 

Meiltä löytyvät tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Lisäksi meillä on tarjolla monenlaisia ohjelmallisia palveluita esimerkiksi illanviettoihin, syntymäpäiville, teemailtoihin, pikkujouluihin, polttariseurueille, hääseurueille ja lastenjuhliin . Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne toteutuksessa. Olemme sinua varten tärkeän juhlasi ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. 

Juhlatilaa meillä on tarjolla aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista suureen noin 100 hengen salitilaan, lisää juhlatilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

Salimme on tunnelmallinen ja kalustettavissa ja koristeltavissa kunkin tilanteen, ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noin 70 henkilön kokoiselle tilaisuudelle sali toimii erinomaisesti ja tilaa jää hyvin vielä vaikkapa bändille tai tanssilattialle tai muulle esiintymistilalle. Salissa on äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa myös esitystekniikkaa saatavilla.

Tiedustelut puhelimitse 010 3389490 tai sähköpostitse  sales´at ´sawohouse.fi

Vietä pikkujoulut Sawohousessa. Tarjolla aito espanjalainen pikkujoulumenu tai suomalainen pikkujoulumenu. 

Pöytä- ja tilavaraukset puhelimitse 010 338 9490 tai sähköpostitse sales´at ´sawohouse.fi

Pikkujoulukauden menevimmät jatkot Sawohouse Undergroundissa, katso keikkalista TÄÄLTÄ