Sawohousen maanalaisissa hallitiloissa sijaisee reilu 600 m2 keikka- ja tapahtumatila Sawohouse Underground sekä noin 100 m2 kokous- ja monitoimitila Underground Lounge. Undergroundiin on esteetön sisäänkäynti parkkipaikalta olevan ajorampin kautta. Undergroundissa löytyy baari, tilava tanssilattia sekä reilun kokoinen esiintymislava. Undergroundissa on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään äänentoistoon ja akustiikkaan, meillä on oma laadukas ääni- ja valaistustekniikka sekä taustamusiikki - ja dj-järjestelmä. Tarkemmat tiedot salin tekniikasta löytyvät TÄÄLTÄ.

Underground lounge toimii erinomaisesti kokoustilana noin 60-80 hengelle sekä vapaamuotoisempana tilana jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Sawohouse Undergroundiin mahtuu jopa 600 henkeä.

Underground on musiikki- ja keikkaklubi, mutta on helposti muunneltavissa myös erilaisiin muihin käyttötarkoituksiin. Salin korkeatasoinen äänentoisto, valaistus sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille tapahtumille.

Tilat ovat vuokrattavissa esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, cocktail-tilaisuuksiin ja juhliin, messu- ja kokoustilaksi sekä erilaisiin yleisötapahtumiin. Järjestämme tarvittaessa myös toimivat catering-palvelut tilaisuuteenne.

Pyydä tarjous tilojen käytöstä ja cateringista tilaisuuteesi: sales (at) sawohouse.fi