Kapasiteetti 
600 henkeä

Lavan koko
7 x 5 m

Pysäköinti
Hotellin takana on tilava parkkipaikka, jossa myös lämpöpistokepaikkoja.

Asiakkaillemme suosittelemme saapumaan keikoille julkisilla kulkuneuvoilla. 

Roudaus

Hotellin parkkipaikalta on ajoramppi Underground halliin

Backstage/Pukeutumishuone
Löytyy hotellin tiloista. 

Majoitus

Bändeille ja keikkahenkilöstölle on majoitusmahdollisuus Boutique Hotel Sawohousella. Majoituskapasiteettia on max 35 henkilölle. Huoneita hotellistamme löytyy seuraavasti: Yhden hengen huoneet : yhteensä 7 kpl, joista kahdessa oma erillinen minikeittiö. Kahden hengen huoneet : yhteensä 8 kpl, joista 4 huonetta erillisillä vuoteilla, muissa parisänky. Lisäksi kaksi suurempaa perhehuoneistoa, joissa oma keittiö ja olohuone

Artisteille ja bändeille suosittelemme erityisesti Superior huoneita. Näitä meillä on käytössä seuraavasti: 3 x kahden hengen huonetta ja 1 x yhden hengen huone, osaan huoneista saatavilla lisävuode. Superior Huoneet sijaitsevat hotellin alakerrassa ja niihin on erillinen suljettu sisäänkäynti, mikä tarkoittaa, että varatessanne kaikki nämä huoneet koko hotellin alakerta on vain teidän yksityiskäytössä. Superiorhuoneiden yhteydessä on myös tilava oleskelu lounge, jossa sohvat, tv, kahvi/teekeitin sekä jääkaappi ja mikro. Tilassa on myös oma viihtyisä saunaosasto, jossa kylpyhuone, oleskelutila/ pukuhuone ja wc tilat.

Vaihtoehtona suosittelemme  myös tilavaa perhehuoneistoamme, jossa vuodepaikkoja kuudelle henkilölle ( 3 erillistä makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä oma sauna, kylpyhuone  ja wc) tai toista pienempää perhehuoneistoa, jossa kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö ja olohuone ja majoituspaikkoja neljälle + yksi lisävuodepaikka.


Soundcheck
11.00  ->

Ovet auki yleisölle 19.00

Showtime
21.00 - 23.00

Anniskelu päättyy klo 24.00 ja keikkatila suljetaan klo 01.00

TURVALLISUUS keikoilla 

·        Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi, epäilet altistuneesi koronatartunnalle tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana!

·        Käytä kasvomaskia, mikäli sinulla ei ole omaa mukana, saat maskin henkilökunnaltamme sisääntulon yhteydessä. Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa. Noudata henkilökunnan sinulle antamia ohjeita!

·        Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä eri puolilla salia pöydissä ja baaritiskillä. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi narikassa, baaritiskillä ja WC-tiloissa

·        Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

Sawohouse Undergroundissa on runsaasti istumapaikkoja salin eri alueilla, myös rajattu vip -alue erillisine wc-tiloineen on yleisön käytettävissä. Keikkaa voi myös seurata tanssilattialla seisaaltaan. On kuitenkin erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin saliin rajattujen alueiden, sekä merkittyjen turvaohjeiden mukaisesti.

Otamme Sawohousella turvallisuusasiat vakavasti. Olemme pyrkineet minimoimaan tartuntariskiä vähentämällä myytävien lippujen määrää merkittävästi sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen. 

Teethän sinäkin oman osuutesi toimimalla vastuullisesti ja huolehtimalla omalta osaltasi yhteisestä turvallisuudesta <3