Kapasiteetti 
600 henkeä

Lavan koko
7 x 5 m


Pysäköinti
Hotellin takana on tilava parkkipaikka, jossa myös lämpöpistokepaikkoja.

Roudaus

Hotellin parkkipaikalta on ajoramppi Underground halliin

Backstage/Pukeutumishuone
Löytyy hotellin tiloista. 

Majoitus

Bändeille ja keikkahenkilöstölle on majoitusmahdollisuus Boutique Hotel Sawohousella. Majoituskapasiteettia on max 35 henkilölle. Huoneita hotellistamme löytyy seuraavasti: Yhden hengen huoneet : yhteensä 7 kpl, joista kahdessa oma erillinen minikeittiö. Kahden hengen huoneet : yhteensä 8 kpl, joista 4 huonetta erillisillä vuoteilla, muissa parisänky. Lisäksi kaksi suurempaa perhehuoneistoa, joissa oma keittiö ja olohuone

Artisteille ja bändeille suosittelemme erityisesti Superior huoneita. Näitä meillä on käytössä seuraavasti: 3 x kahden hengen huonetta ja 1 x yhden hengen huone, osaan huoneista saatavilla lisävuode. Superior Huoneet sijaitsevat hotellin alakerrassa ja niihin on erillinen suljettu sisäänkäynti, mikä tarkoittaa, että varatessanne kaikki nämä huoneet koko hotellin alakerta on vain teidän yksityiskäytössä. Superiorhuoneiden yhteydessä on myös tilava oleskelu lounge, jossa sohvat, tv, kahvi/teekeitin sekä jääkaappi ja mikro. Tilassa on myös oma viihtyisä saunaosasto, jossa kylpyhuone, oleskelutila/ pukuhuone ja wc tilat.

Vaihtoehtona suosittelemme  myös tilavaa perhehuoneistoamme, jossa vuodepaikkoja kuudelle henkilölle ( 3 erillistä makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä oma sauna, kylpyhuone  ja wc) tai toista pienempää perhehuoneistoa, jossa kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö ja olohuone ja majoituspaikkoja neljälle + yksi lisävuodepaikka.


Soundcheck
11.00  ->

Showtime
22.00 - 24.00