Tunnelmallinen saunaosastomme sijaitsee punaisen hotellirakennuksen alakerrassa. Saunaosastoon kuuluu oleskelutila, pukuhuone, wc-tila, kahdella suihkulla varustettu kylpyhuone sekä tilava sauna. Saunaosastolle mahtuu kerralla noin 10-15 henkilöä. 

Sauna on veloituksetta majoittujien käytössä etukäteen varattuna arkisin:

-          naiset  klo 18.00 – 19.15

-          miehet klo 19.30 – 20.45

Muuna aikana saunan voi varata yksityiskäyttöön, jolloin veloitus hotellin majoittujilta on 10 €/hlö/h. Ryhmävaraukset alkaen 80€/h


 

Hotellimme yhteydessä toimii pieni hyvänolon hoitola Satumaiset Hyvinvointipalvelut, josta ajanvarauksella saatavilla erilaisia hyvinvointipalveluja kuten hierontaa, äänimaljarentoutuksia, sointukylpyjä, kauneus & hemmotteluhoitoja sekä energiahoitoja. Järjestämme myös erilaisia hyvinvointikursseja, joogaa sekä liikunta- ja rentoutuspalveluja. 

Nyt uutena toimijana tiloissamme on aloittanut myös Kalevalaista jäsenkorjausta tekevä Suoraksi.fi . Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta on apua erityisesti erilaisiin kiputiloihin sekä tuki- ja liikuntaelin vammoihin ja niihin liittyviin kipuihin. 

Tutustu hyvinvointipalveluihin tarkemmin osoitteessa www.satumaisethyvinvointipalvelut.com  ja Suoraksi.fi  ja varaa aika itsellesi sopivaan hoitoon. Hoitoja saatavilla tällä hetkellä vain etukäteisvarauksella nettisivujen kautta .